Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΘΩΜΑΗ ΒΑΡΔΑΛΗ - Πάει Αμερική στο Πανεπιστήμιο ETSU BUCKS με υποτροφία


Ετοιμη για το άλμα στην καριέρα της είναι η επιθετικός της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, Θωμαή Βαρδαλή. Εχει συμφωνήσει με το Πανεπιστήμιο του Τενεσί Etsu Bucks που της προσφέρει 4ετή υποτροφία και έτσι τη νέα σεζόν θα συνδυάσει ποδόσφαιρο και σπουδές στην Αμερική. Η Etsu αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του ποδοσφαίρου γυναικών στην Αμερική.
Η νεαρή άσος που πριν από μερικές ημέρες κατέκτησε το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση να μετακομίσει στην Αμερική, ωστόσο, η προοπτική που ανοίγεται μπροστά της υπερίσχυσε και, πλέον, στις αρχές Αυγούστου θα κάνει το μεγάλο ταξίδι. Δηλώσεις για την συμφωνία με την Βαρδαλή, μάλιστα, έκανε και ο προπονητής της  Etsu, Adam Sayers:
"Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Θωμαή θα συνεργαστεί με εμάς, είναι μια πολύ ταλαντούχα επιθετικός που μπορεί να σκοράρει, αλλά και να δημιουργήσει φάσεις για γκολ. Είναι μια παίκτρια υψηλού επιπέδου, η εμπειρία της  απο τις συμμετοχές της στην Εθνική της χώρας της, αλλά και η συμμετοχή της στο Champions League είναι πολύ σημαντικές και της έχουν δώσει πολλές εμπειρίες. Ψάχναμε για μια επιθετικό με το δικό της στυλ", είπε συγκεκριμένα. 
 
 
ΠΗΓΗ   http://olapaok.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου