Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ψαλιδίστηκε κατά 70% το επίδομα των αστυνομικών της Βουλής, (Αργά.......αλλά το κατάλαβαν)

Σε πληβείοι από παστρίκιοι "εξέπεσαν" εν μια νυκτί οι αστυνομικοί της Βουλής, οι οποίοι είδαν το επιπλέον εισόδημα τους να υποχωρεί κατά περίπου 70%.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, η μείωση του ειδικού επιδόματος έχει ως συνέπεια το ψαλίδισμα των επιπλέον εσόδων για τους αξιωματικούς από τα 450 ευρώ στα 150 και για το χαμηλόβαθμο προσωπικό από

τα 320 στα 120 ευρώ. Απόρροια αυτής της κατάστασης είναι πως οι προνομιούχοι όχι μόνο απώλεσαν το μισθολογικό προνόμιο αλλά η αποζημίωση ειδικής απασχόλησης που εισπράττουν, είναι κατά τι χαμηλότερη από την αποζημίωση για τη νυχτερινή απασχόληση που εισπράττουν οι συνάδελφοι τους.

Αυτή είναι η μία όψη του πράγματος. Η δεύτερη έχει να κάνει με την ... υπερφύαλη όπως περιγράφεται στάση του κ. φρούραρχου, ο οποίος σε συγκέντρωση αξιωματικών είπε λίγο ως πολύ στους ... "πληβείους" να φύγουν οικειοθελώς. "Μετά από ένα χρόνο θητείας σ' αυτή τη θέση, διαπίστωσε ότι οι αξιωματικοί είναι υπεράριθμοι και τους κάλεσε να φύγουν οικειοθελώς όσοι το επιθυμούν τώρα που οι εξέλιπαν οι λόγοι, αλλιώς θ' αναγκαστεί να διώξει τους ... υπεράριθμους ο ίδιος.


Πηγή ➤ bloko  ///   για την αντιγραφή   http://elas-lyste.blogspot.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου