Eνα καινοτόμο προϊόν, το οποίο απευθύνεται –μεταξύ άλλων– σε μια μεγάλη μερίδα πληθυσμού που έχει δυσανεξία στη γλουτένη, παρασκεύασαν οι επιστήμονες του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ. Πρόκειται για μια μπύρα φτιαγμένη από 100% ελληνικό ρύζι και, μάλιστα, από την τοπική παραγωγή της Κεντρικής Μακεδονίας και με κριτικές, από τις γευστικές δοκιμές, που επιβεβαιώνουν την ποιοτική της υπεροχή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ https://mirmidones.gr/μπύρα-από-100-ελληνικό-ρύζι-παρασκεύασε/
dy/>
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου