Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

9 Απρίλη 1978. Η ομάδα του Όμβρου Ομβριακής μετά την επανίδρυση.

 


Από αριστερά οι παράγοντες της ομάδας.
Στάχος Θωμάς( Γενικός Αρχηγός),Γιώργος Δελής, Μαυρομάτης(προπονητής), Θεόδωρος Δήμος.Απο την άλλη πλευρά , Αραπίκος Μανώλης,Χαράλαμπος Γραβάνης (Πρόεδρος).
Οι ποδοσφαιριστές όρθιοι από αριστερά.
Γιάννης Καργιώτης (Αρχηγός),
Στέλιος Ντελής( Τερματοφύλακας), Φούρκας Νίκος,Λίτος Άρης,Μήτσος Ντελής,Νίκος Καργιώτης, Κούτρας Κώστας,Μαγγέλας Θανάσης.
Καθήμενοι από αριστερά, Βασίλης Γκαρίλας, Ζαβός Γιώργος,Πούλιος,Βασίλης Ζγούρος, Γιώργος Κοντονάσιος, Δημήτρης Καϊνάρης.
ΣΣ.Απο αυτή την γενιά ξεκίνησε και το σήμα κατατεθέν ,η κίτρινη φανέλα της ομάδας.Σαν δεύτερη φανέλα είχαμε και πράσινη και μπλε άσπρη. Κατά την περίοδο αυτή στρώθηκε με χαλίκι το γήπεδο, έγιναν τα αποδυτήρια , οι πάγκοι των αναπληρωματικών και η περίφραξη του γηπέδου.
Αυτή η ομάδα έτσι ξεκίνησε και σιγά σιγά προστέθηκαν κι άλλα παιδιά στην συνέχεια,Γιώργος Γιαννόπουλος,Νίκος Λέντας, Θανάσης Κοντονάσιος,Γιώργος Μαργαζής,Μάκης Παρδάλης,Πέτρος Ντελής,Αχιλλεας Ντελής,Γιάννης Λίτος,Θανάσης Στεφανής,Δημήτρης Χατζάρας,Μάκης Μπεκρής ,Λεωνίδας Σακελαρίου.κ.α.
Εγώ προσωπικά έπαιξα από το 1977 ως το 1987.Αυτοί που παίξαν αρκετά χρόνια μετά και μπόλιασαν και την επόμενη γενιά,ήταν ο Δημ Καϊναρης και ο Μάκης Παρδάλης.


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου