Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ. Στο ΚΠΙΣΝ.

 


Για τους περισσότερους από εμάς υπάρχει μία χαρακτηριστική εικόνα, μυρωδιά, τραγούδι που μας θυμίζει ότι τα Χριστούγεννα είναι εδώ. Το φωτισμένο με τα χιλιάδες φωτάκια του Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στην Αθήνα, είναι μία από αυτές.

Την 1η Δεκεμβρίου, τα Χριστούγεννα ζωντανεύουν στο ΚΠΙΣΝ, σε μία γιορτή όπου θα ξεκινήσει ανάβοντας τα φωτάκια στα πλατάνια κατά μήκος του Καναλιού και στα έλατα της Αγοράς και θα συνεχιστεί με χριστουγεννιάτικες μουσικές και κάλαντα από τους ONIRAMA και τους EL Sistema Greece και χορευτικά των σιντριβανιών.

Και αυτή είναι μόνο η αρχή ενός ολόκληρου μήνα γεμάτου μαγεία: χριστουγεννιάτικες ιστορίες, φιγούρες στο παγοδρόμιο, συναυλίες, μελομακάρονα και ζεστό κρασί, που κορυφώνεται στις 31 Δεκεμβρίου, με το πρωτοχρονιάτικο SNF RUN: 2022 FIRST RUN, εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και DJ party.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Όλες οι δράσεις και εκδηλώσεις πραγματοποιούνται είτε με ελεύθερη είσοδο είτε με πολύ προσιτό εισιτήριο.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ https://www.snf.org/el/grafeio-typou/lista-neon/2021/11/ta-hristougenna-einai-edo-sto-kpisn/




dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου