Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021

ΗΛΙΑΝΑ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑ∆ΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ

 

Ντόπια υλικά που υπάρχουν σε κάθε Αστυπαλίτικο σπίτι

Η παραγωγή ενός παραδοσιακού προϊόντος είναι για εμάς μια πολύ ιδιαίτερη διαδικασία. Οτιδήποτε βγαίνει από το εργαστήριό μας, δεν πρέπει να είναι απλά άριστο σαν προϊόν, αλλά πρέπει επίσης να μας θυμίζει ότι μας έφτιαχναν οι παλιοί, τις γεύσεις και μυρωδιές με τις οποίες μεγαλώσαμε. Για αυτό και δεν θα μπορούσαμε να χρησιμοποιούμε τίποτα λιγότερο από αγνά υλικά του νησιού μας, όπως τον εξαιρετικό Κρόκο (σαφράν) Αστυπάλαιας, την Χλωρή, το περίφημο τοπικό ανθότυρο, άγριο και ευωσδιαστό Θυμάρι καθώς και άγρια Ρίγανη.

Φυσικά και θα χρησιμοποιήσουμε το ονομαστό για το άρωμα του Θυμαρίσιο Μέλι, καθώς και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, φρέσκο γάλα και αυγά.

Το εργαστήριο παραδοσιακών προϊόντων Ηλιάνα ιδρύθηκε το 2007 και λειτουργεί στην Χώρα της Αστυπάλαιας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αυθεντικές συνταγές του νησιού, χρησιμοποιώντας ποιοτικές πρώτες ύλες από το νησί και όλη την Ελλάδα και ακολουθώντας ευλαβικά τις παραδοσιακές χειροποίητες μεθόδους παρασκευής, χωρίς συντηρητικά, τεχνητά συστατικά και πρόσθετα.

Παράλληλα βέβαια, λειτουργούμε πάντα με τα υψηλότερα δυνατά στάνταρ προδιαγραφών διαχείρισης τροφών και ασφαλείας. Δεν είναι τυχαίο πως έχουμε πιστοποιηθεί με Σύστημα Διαχείρησης Ασφάλειας Τροφίμων (ISO 22000:2005) από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας. Δοκιμάστε μας και σίγουρα, αποκλείεται να σκεφτείτε “γιατί δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά”, επειδή εμείς, τα φτιάχνουμε!


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ  ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ https://www.eliana-bakery.gr/el/


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου