Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Πόσο έχουν δουλέψει οι πολιτικοί αρχηγοί: Αναλυτικά τα βιογραφικά τους

 


Ένας από τους λόγους που η κοινωνία έχει γυρίσει την πλάτη τους στο πολιτικό σκηνικό που έχει στηθεί στην χώρα, είναι το γεγονός οτι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί να βρει ένα πρόσωπο με το οποίο να μπορεί να ταυτιστεί.

Και όταν λέμε ταυτιστεί δεν εννοούμε για τις απόψεις τους πάνω στα θέματα που απασχολούν τον απλό κόσμο (σ.σ γιατί αυτά αλλάζουν), αλλά κυρίως το παρελθόν τους. Αυτό που λείπει στους περισσότερους είναι να νιώσουν πως με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, έχουν μία κοινή εμπειρία με τον... τάδε πολιτικό.

Ποια θα μπορούσε να είναι αυτή; Για το μεγαλύτερο κομμάτι των ψηφοφόρων, η επαγγελματική απασχόληση... Ελάχιστοι γνωρίζουν τι έχουν σπουδάσει ή που έχουν δουλέψει οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων και όχι άδικα, καθώς κάποιοι έχουν μπει από πολύ νωρίς στην πολιτική σκηνή της χώρας, με αποτέλεσμα επί της ουσίας να μην έχουν προλάβει να συμπληρώσουν πολλά ένσημα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: https://www.gazzetta.gr/plus/2002118/poso-ehoyn-doylepsei-oi-politikoi-arhigoi-analytika-ta-biografika-toys-pics


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου