Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΜΟΚΙΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

 

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες.

Πριν ένα χρόνο ακριβώς, 10 Νοεμβρίου 2019,
πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου μας.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1932.
Θέλουμε να ευχηθούμε καλό χειμώνα σε όλους, υπομονή και εγκαρτέρηση στις δύσκολες και ασυνήθιστες μέρες που ζούμε.
Το φθινόπωρο μας έφερε αντιμέτωπους με την νέα πραγματικότητα που μας καθιστά έγκλειστους, προσεκτικούς, περιορισμένους στην επικοινωνία μας, ίσως και φοβισμένους.
Ο Σύλλογος μας που κλείνει ένα χρόνο ζωής από την ημέρα της εκλογής του, μετά την καθιερωμένη χοροεσπερίδα σιώπησε χωρίς να μπορεί να πραγματοποιήσει ούτε την συνάντηση και τον εκκλησιασμό, ούτε και άλλες συναντήσεις ή εκδηλώσεις που είχαν σχεδιαστεί και προγραμματιστεί. Ας ελπίσουμε ότι η άνοιξη θα φέρει καινούργια αισιοδοξία και μία νέα καλύτερη πραγματικότητα, ώστε να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις για μια δημιουργική απαρχή.
Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την χοροεσπερίδα δόθηκαν ως ενίσχυση στο ,,Κέντρο Χρονίων Παθήσεων Δομοκού’’ στο ,,Κέντρο Υγείας Δομοκού’’ για την αγορά υγειονομικού υλικού, ώστε να εξασφαλιστεί καλύτερη προστασία για τους περιθαλπόμενους συμπολίτες μας.Επίσης χρηματικό ποσό δόθηκε σε πάσχοντα συμπατριώτη μας .
Μιας και οι δυνατότητες μιας δια ζώσης επικοινωνίας είναι περιορισμένες, ευχόμαστε σε όλους καλό χειμώνα, υγεία προσωπική και οικογενειακή, έχοντας στη σκέψη μας την ιδιαίτερη πατρίδα μας, τον Δήμο Δομοκού, τις μέρες τις φθινοπωρινές , τις χειμωνιάτικες που ζήσαμε όλοι μας και που συνοδεύουν την ζωή μας…! Καλή αντάμωση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου