Συστατικά:
1 κ.σ. καλαμποκάλευρο
1 ετοιμη ζύμη για πίτσα, λεπτή
350 g Κατίκι Δομοκού Ορεινές Πλαγιές
200 ml σάλτσα ντομάτας
80 g κεφαλοτύρι, τριμμένο
100 g πικάντικο κασέρι, τριμμένο
120 g ανθότυρο, θρυμματισμένο
1 κ.γ. ξερό δεντρολίβανο, κοπανισμένο
Οδηγίες:
Πασπαλίζουμε με το καλαμποκάλευρο ένα μεγάλο ταψί και απλώνουμε πάνω του τη ζύμη.
Βάζουμε το Κατίκι Δομοκού σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και το απλώνουμε περιμετρικά στη ζύμη αφήνοντας 2-3 εκατοστά από την άκρη. Όσο περισσέψει θα το χρειαστούμε αργότερα.
Βρέχουμε τις άκρες της ζύμης με λίγο νερό και κλείνουμε καλά.
Απλώνουμε πάνω στη ζύμη τη σάλτσα και στη συνέχεια μοιράζουμε πάνω της το κεφαλοτύρι, το κασέρι και το ανθότυρο.
Πασπαλίζουμε με το δεντρολίβανο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220° για 20 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο, μοιράζουμε το κατίκι που περίσσεψε και ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά.
ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: https://www.katiki-domokou.gr/elliniki-pitsa-me-katiki-domokou-oreines-plagies-sto-stefani/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου