Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΟΜΟΚΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΡΙΓΚΑΣ

Την φασαρία των καναλιών την ξέρω την παρακολουθώ χρόνια και ζω μέσα σ αυτή και ξέρω τους κανόνες. Οχι φίλοι του Δομοκού μην ακούτε κανείς δεν πρόκειται να σπάσει τους κανόνες κανείς δεν πρόκειται να παραβεί το "υγειονομικό άβατο" που έχετε εξασφαλίσει για τον τόπο μας. Κανείς δεν θέλει να κάνει κακό στους δικούς του ανθρώπους, κανεί δεν αντέχει να βλέπει ασθένειες και σε αγαπημένους του.Ζούμε στην Αθήνα βλέποντας εικόνες και video από τον τόπο μας και παίρνουμε θάρρος για το επόμενο διάστημα που είμαστε κλεισμένοι είτε στα γραφεία μας είτε στα σπίτια μας.
Τα χρόνια που έχουμε για να επισκεφτούμε τον Δομοκό θα είναι πολλά, και σε μεγάλα διαστήματα μέσα στον χρόνο αρκεί να το θέλουμε και να δημιουργήσουμε και την κουλτούρα στα παιδιά μας να κάνουν το ίδιο. Ήδη σε φιλικές κουβέντες με μέλη του ΔΣ του συλλόγου γίνονται κουβέντες ενίσχυσης των επισκέψεων. Ο πρόεδρος Κώστας Τσιμπούρης θέλει τέτοιες πρωτοβουλίες και έχει την όρεξη να τις υλοποιήσει. Θετικός βέβαια και υποστηρικτικός είναι και ο φίλος δήμαρχος Μπάμπης Λιόλιος ο οποίος ξέρει να ακούει και να συζητάει, και διάφοροι τοπικοί επιχειρηματίες που είναι φίλοι και μιλάω διαρκώς.
Με θρησκευτική ευλάβεια θα ακολουθήσουμε τους υγειονομικούς κανόνες και τους κανόνες των Άγιων Ημερών που έρχονται για να βρεθούμε αύριο όλοι μαζί, προσωπικά έχω δεσμευτεί σε φίλους μόλις μας το επιτρέψουν οι συνθήκες να αναμορφώσουμε την τοποθεσία της Κεραμίδας και θα συγκεντρωθούν οι πόροι.
Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους με υγεία και υπομονή!

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου