Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

ΠΙΝΔΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για πινδοσ πτηνοτροφικοσ συνεταιρισμοσ ιωαννινων

Η εταιρεία ΠΙΝΔΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ δραστηριοποιείται στα Πτηνοτροφικά προϊόντα, στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων.
Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός ΠΙΝΔΟΣ, ο μεγαλύτερος συνεταιρισμός στην ελληνική πτηνοτροφία, από το 1958 διαγράφει μια συνεχώς ανοδική πορεία στην ελληνική, αλλά και στη διεθνή αγορά, βάζοντας τον πήχη ολοένα και ψηλότερα, με την ποιότητα των προϊόντων του, την εμπιστοσύνη των καταναλωτών του, αλλά και την επιχειρηματική του δραστηριότητα.
Πάνω από 450 συνέταιροι - μέλη - παραγωγοί εκτρέφουν κοτόπουλα από το 1958, ενώ 800 και πλέον εργαζόμενοι, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, φροντίζουν τα κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ σε κάθε στάδιο παραγωγής και επεξεργασίας.
Απόλυτα ελεγχόμενες και σύγχρονες εγκαταστάσεις λειτουργούν με τεχνολογία νέας γενιάς, σε ένα περιβάλλον που τηρεί τις ιδανικές συνθήκες εκτροφής, στον ορεινό όγκο των Ιωαννίνων. Οι τροφές είναι αγνές, υγιεινές και μη μεταλλαγμένες.
Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και με ξένους οίκους, διασφαλίζουμε την ποιότητα της τροφής, με υπερσύγχρονα μικροβιολογικά εργαστήρια, όπου πραγματοποιούνται συνεχώς καθημερινοί μικροβιολογικοί και χημικοί έλεγχοι πρώτων υλών και τελικού προϊόντος.
Οι κτηνίατροι και οι γεωπόνοι της ΠΙΝΔΟΥ ελέγχουν καθημερινά την υγεία των κοτόπουλων σε όλα τα πτηνοτροφεία. Με πιστοποιητικά ποιότητας ISO 22000 και AGROCERT (100% Φυτική Διατροφή), διασφαλίζουμε την υγιεινή και ασφάλεια των κοτόπουλων ΠΙΝΔΟΣ.
Κρατικοί κτηνίατροι τελούν καθημερινά αυστηρούς ελέγχους, πριν και μετά τη σφαγή των κοτόπουλων.


ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΔΩ: https://www.pindos-apsi.gr

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου