Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Μέγας Ελληνικός Παραδοσιακός Γύρος ΑΒΕΕ (MEGAS YEEROS) - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για Μέγα Γύρος
Ο Μέγας Γύρος ιδρύθηκε το 2007 με όραμα να γίνει ο Γύρος παγκόσμιο προϊόν. Η επιτακτική ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση του γύρου και των κρεατοσκευασμάτων στην ελληνική αγορά ήταν ο κύριος λόγος δημιουργίας της βιομηχανίας Μέγας Γύρος. Ένα προϊόν με αυξημένη καθημερινή ζήτηση που επιδρά άμεσα στην υγεία του καταναλωτή, δε μπορεί να παρασκευάζεται στην τύχη. Χρειάζεται συνέπεια, ευθύνη και πάνω απ’όλα γνώση.


Με κύρια προτεραιότητα την εξασφάλιση της ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγής, η βιομηχανία 'Μέγας Γύρος' επενδύει σταθερά στην τεχνογνωσία και τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Το εργοστάσιο 'Μέγας Γύρος' στον Ασπρόπυργο Αττικής, σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες παρασκευής προϊόντων κρέατος και είναι από τα πιο εργονομικά στην Ελλάδα.
Τα 10.000 m2 των εγκαταστάσεων βρίσκονται όλα σε ένα επίπεδο ώστε να αποφεύγονται οι διασταυρώσεις (crossings) του προϊόντος και του προσωπικού, καθώς και οι άσκοπες κινήσεις που δημιουργούν κινδύνους για την επιμόλυνση του κρέατος. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται σε όλα τα στάδια επεξεργασίας του κρέατος είναι τελευταίας τεχνολογίας και εμπλουτίζεται σταθερά με πρωτοποριακές μηχανολογικές λύσεις ώστε, παράλληλα με την καινοτομία, να εκμηδενίζεται και η ανθρώπινη αδυναμία.
Το εργοστάσιο σύγχρονης τέχνης, της τέχνης του γύρου δημιουργήθηκε το Μάιο του 2014. Είναι 5.500τμ2 στην περιοχή του Λινχερστ στο Νιου Τζερσει, μια επένδυση που ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια ευρώ.
Ξεκινώντας με αργά και σταθερά βήματα και επιλέγοντας ως στρατηγική αρχικά να μπει στην αγορά μόνο με το προϊόν του γύρου κατάφερε να εδραιωθεί στην αγορά και να δημιουργήσει ζήτηση και για την υπόλοιπη γκάμα των προϊόντων! 
Έτσι δημιουργήθηκε η ανάγκη να γίνει μια ακόμα επένδυση 500.000 ευρώ για να δημιουργηθεί μια νέα γραμμή παράγωγης κρεατοσκευασμάτων τα οποία θα λανσαριστούν στην Αμερικάνικη αγορά τον Ιούνιο του 2015.
Έχοντας δημιουργήσει στρατηγικές συνεργασίες με αλυσίδες fastfood όπως τα GRK, εστιατόρια, diner  αλλά και με πολύ δυνατούς διανομείς έχει καταφέρει τα προϊόντα του Μέγα Γύρου να φτάσει από τον Καναδά στο Παναμά και στην Καλιφόρνια.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ: http://www.megasyeeros.gr/el/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου