Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Στο ΕΤΕΑ 11 επικουρικά ταμεία από την 1 Σεπτεμβρίου

Αποτέλεσμα εικόνας για Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α

Στο ΕΤΕΑ εντάσσοντ
αι με υπουργική απόφαση που υπέγραψε ο Παύλος Χαϊκάλης έντεκα Ταμεία επικουρικής ασφάλισης. Η απόφαση τίθεται σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου και αφορά όλα τα επικουρικά ταμεία που είναι αρμοδιότητας του υπουργείου Εργασίας καθώς και τους Τομείς του Κλάδου Επικουρικής Ασφάλισης του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας (Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.) αρμοδιότητας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.Τα Ταμεία θα λειτουργούν «με ενιαία διοικητική και οικονομική οργάνωση», όπως τονίζεται ρητά στη συγκεκριμένη απόφαση και θα διέπονται από τις διατάξεις της νομοθεσίας, όπως κάθε φορά ισχύουν. 
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στην περίπτωση που προκύψει ανάγκη για νέες περικοπές στις επικουρικές συντάξεις, λόγω της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος ,από τον Οκτώβριο θα «πληρώσουν» και οι ασφαλισμένοι αυτών των Ταμείων     Τα Ταμεία που εντάσσονται στο ΕΤΕΑ είναι τα εξής: http://www.kerdos.gr/%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE

Ειδικά για το προσωπικό του Τομέα Προστασίας του Πολίτη, του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, που υπηρετεί σε υπηρεσίες του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. και εξυπηρετεί τον Κλάδο Eπικουρικής Ασφάλισης, προβλέπεται η διάθεσή του στο Ε.Τ.Ε.Α. με κοινή απόφαση των αρμόδιων Υπουργών.

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου