Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΔΟΜΟΚΟ και ΟΜΒΡΙΑΚΗ ΑΠΟ 30/4/2012 - 9/5/2012. ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Read more dy/>

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς την Πρωτομαγιά 2012

Με προβλήματα θα πραγματοποιηθούν οι μετακινήσεις στο Λεκανοπέδιο την Πρωτομαγιά, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στις κινητοποιήσεις. Δεμένα θα είναι και τα πλοία σε όλα τα λιμάνια της χώρας. 

Αναλυτικότερα, ακινητοποιημένοι για όλη την ημέρα θα παραμείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του προαστιακούσιδηροδρόμου, καθώς οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία.
Από τις 7.30 το πρωί έως τις 10 το βράδυ θα κινηθούν ταλεωφορεία
Το Μετρό και ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 8 το πρωί και μετά, καθώς μέχρι εκείνη την ώρα οι συρμοί θα είναι ακινητοποιημένοι λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων. Τα δρομολόγια του Μετρό θα σταματούν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας λόγω 24ωρης απεργίας του ΟΣΕ.

Με προσωπικό ασφαλείας θα κινηθούν τα λεωφορεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, καθώς οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία.
Η νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ-Αεροδρόμιο» θα λειτουργήσει κανονικά.
Την ίδια ώρα, προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίεςαναμένεται να προκαλέσει η 24ωρη απεργία που έχουν εξαγγείλει δύο ναυτεργατικά σωματεία για την Πρωτομαγιά, παραβλέποντας την απόφαση της ΠΝΟ για τετράωρη στάση εργασίας.
Συγκεκριμένα, η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού και η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού έχουν αποφασίσει απεργία από τις από ώρα 00.01 έως 24.00 της Τρίτης.
πηγη   http://www.tanea.gr
Read more dy/>

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.gr: Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ....

gallop

Την πρώτη ολοκληρωμένη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε τις τελευταίες μέρες σε ολόκληρη την Αττική έχει στη διάθεση του το makeleio...
Το γκάλοπ έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί το πραγματοποίησε ανεξάρτητος φορέας και μάλιστα σε πολύ μεγάλο δείγμα ψηφοφόρων- 3000  άτομα, όταν τα περισσότερα γκάλοπ διενεργούνται με δείγμα 1000 ατόμων...Τα αποτελέσματα όπως είδατε στην παραπάνω κάρτα είναι πραγμαγματικά τραγικά τόσο για Πασοκ και Νεα Δημοκρατία όσο και για τον Καρατζαφέρη που φαίνεται να μην μπαίνει στη Βουλή... Απο την άλλη τα αντιμνημονιακά κόμματα προελαυνουν στην κυριολεξία ενώ πολυ υψηλά ποσοστα καταγράφει και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... Ο "ρουφιάνος" που εξασφάλισε για το makeleio το γκάλοπ έκανε πολύ καλή δουλειά αφού η δημοσκόπηση έχει ποσοστά για όλες τις εκλογικές περιφέρειες της Αττικής... Στη μεγαλύτερη περιφέρεια αυτή της 'Β ΑΘΗΝΩΝ το Πασόκ έρχεται τέταρτο ένω ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ χτυπάνε στα ίσια την πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας... Αναλύτικα τα ποσοστά των κομμάτων στη Β ΑΘΗΝΩΝ είναι:
ΠΑΣΟΚ    9,5%
Ν Δ 14%
ΚΚΕ   8,3%
ΛΑΟΣ 1,8%
ΣΥΡΙΖΑ 13,7 %
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 11,3 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 5,0%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 3,7%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,6%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 1,4 %
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 8%
Η δημοσκόπηση περιέχει και ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως ποια είναι τα μεγαλυτερα προβλήματα που αντιμετωπίζετε..
Στη Δεύτερη περιφέρεια τη Αθήνας τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η ανεργία με 28% η διαφθορά με 25% και η φτώχεια με 20%...
Στην Α Αθηνών τα ποσοστά των κομμάτων καταγράφονται ως εξής...
ΠΑΣΟΚ 13%
Ν Δ 13%
ΚΚΕ 7,6 %
ΛΑΟΣ 1,8 %
ΣΥΡΙΖΑ 12,3 %
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 11,3 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 7%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 2%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9,5%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2,2%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 7%
Στην Α Αθηνών το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες είναι η διαφθορά σε ποσοστό 28%
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΑΣΟΚ 5,7%
ΝΔ 12,3 %
ΚΚΕ 4,8 %
ΛΑΟΣ 2,0%
ΣΥΡΙΖΑ 21,1 %
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 12,7 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 3,6 %
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 4,8 %
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9,6 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 0,9 %
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 9%
Α ΠΕΙΡΑΙΑ
ΠΑΣΟΚ 8,5 %
ΝΔ 12,0 %
ΚΚΕ 10,7 %
ΛΑΟΣ 1,0 %
ΣΥΡΙΖΑ 13,4 %
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 13,8 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 6,1 %
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 5,2 %
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4,5 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 1,4 %
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 3,0 %
Β ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΑΣΟΚ 7,6 %
ΝΔ 8,1 %
ΚΚΕ 12,0%
ΛΑΟΣ 1,8 %
ΣΥΡΙΖΑ 15,4 %
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 13,7 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 6,4 %
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 3,3 %
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,7 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 1,1 %
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 4%
Σε όσους βιάζονται να αθροίσουν τα νούμερα για να επαληθεύσουν ο "ρουφιάνος" μας είπε ότι δεν έχουν μετρηθεί μικρότερα κόμματα ακύρα και λέυκα!!!
περισσότερα στο   http://makeleio.gr
Read more dy/>

Είστε αγρότης; Kαλέστε στο "1540"!

Σε λειτουργία έθεσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων την τηλεφωνική γραμμή «1540» για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων και δη των αγροτών.


Οι υπηρεσίες, οι οποίες παρέχονται στην παρούσα φάση, αφορούν στην παροχή ενημέρωσης για τις πρόσφατες πληρωμές ενιαίας ενίσχυσης ΟΠΕΚΕΠΕ, καταγγελίες για προέλευση κρέατος, ενημέρωση για τις παρεχόμενες ψηφιακές υπηρεσίες μέσω του internet site του Υπουργείου (www.minagric.gr) αλλά και συνομιλία με εκπρόσωπο του υπουργείου για κάθε θέμα που απασχολεί τον αγροτικό κόσμο.

Σύντομα πρόκειται να προστεθούν νέες υπηρεσίες που αφορούν στην εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων με τον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) και τον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), τόσο με αυτοματοποιημένες υπηρεσίες, άμεσης απάντησης, χωρίς μεσολάβηση υπαλλήλου, όσο και με τηλεφωνική εξυπηρέτηση από ειδικευμένους εκπροσώπους του υπουργείου.

Η υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης 1540 αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο στο πλευρό του πολίτη για την έγκαιρη, έγκυρη, αποτελεσματική και εύκολη εξυπηρέτησή του, δήλωσε σχετικά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης, συμπληρώνοντας πως στο υπουργείο «μετασχηματίζουμε τις δυνατότητες ψηφιακής διακυβέρνησης και ψηφιακής εξυπηρέτησης πολιτών, σε πράξεις».

Read more dy/>

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για εθελοντές Πυροσβέστες

Πατώντας στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε σχετική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την απόκτηση της ιδιότητας του εθελοντή πυροσβέστη. 



ΠΗΓΗ   http://www.domokos.gr/
Read more dy/>