Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΛΑΜΙΑ: ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ

Ο Λεωνίδας Γιανέλος έγραψε με το πείσμα του ,το πάθος του για το ποδόσφαιρο και τη Λαμία,την πίστη του στη γαλάζια φανέλα τη δική του ιστορία στο Φθιωτικό και ειδικότερα στο λαμιώτικο ποδόσφαιρο.
Οι παλιότεροι  θα θυμούνται για πάντα τον υπέροχο αυτό άνθρωπο και φοβερό ποδοσφαιριστή που έκανε πολλές καρδιές να φτάσουν στα όρια τους ,καρδιές  φιλάθλων της Λαμίας μα και  ομάδων που ήταν αντίπαλοι του παλαι ποτέ  ισχυρού ΑΣ ΛΑΜΙΑ.
Ο Λεωνίδας Γιανέλος είχε τον δικό του τρόπο να διεκδικεί για το σύνολο ,ποτέ δεν  έπαιζε ατομικά  ούτε και στη σχετικά σύντομη ζωή του άλλωστε ενδιαφέρθηκε για τον εαυτό του αγνοώντας τον συνάνθρωπο.
Έφυγε στα 65 του έτσι αθόρυβα όπως ήθελε να  περνάει τη ζωή του και  μετά την ένδοξη ποδοσφαιρική του παρουσία στα γήπεδα.
Τούτη η πόλη  γνώρισε μεγάλες  ποδοσφαιρικές στιγμές ,το σημερινό ΔΑΚ τότε  στα χρόνια του Γιανέλου ,του Καρανικόλα ,του Αργυρίου ,του Λαλάκια ,του Πανόπουλου , του Μακρή και τόσων και τόσων άλλων σπουδαίων ποδοσφαιριστών σείστηκε από τις ιαχές των χιλιάδων  φιλάθλων που  αψηφώντας καυτά καλοκαιριά και  παγερούς χειμώνες ,βροχές και χιονιά γέμιζαν τις κερκίδες. Το ΔΑΚ την εποχή αυτής της γενιάς ήταν πολύ μικρό για να χωρέσει  όλον αυτόν το  κόσμο που ήταν ορκισμένος στη μεγάλη ιδέα ,στη μεγάλη ομάδα τον ΑΣ Λαμία.
Γιαυτό και όσοι  πέρασαν από το χαλικοστρωμένο τότε  γήπεδο δόξασαν αυτούς τους παιχταράδες που πολλοί  θα μπορούσαν αν  έπεφταν στα χέρια  ατζέντηδων να κάνουν καριέρα στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια στη λεωφόρο ,το Καραϊσκάκη κ.α.
Η κηδεια του θα γίνει το  πρωί της Τρίτης από τον ΙΝ της Αγιας Τριάδας Μακρακώμης.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης που τον γέννησε και  τώρα θα τον κρατήσει  για πάντα κοντά της τον Λεωνίδα Γιανέλο.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

       

  Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Λαμίας απώλεσε έναν σπουδαίο άνθρωπο, τον Λεωνίδα Γιαννέλο. Η εμβληματική φυσιογνωμία του για την ομάδα μας, κάνει την θλίψη μας για την απώλειά του πολύ μεγάλη. Υπήρξε ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του συλλόγου μας. Έγινε τραγούδι στα χείλη των φιλάθλων μας και προκαλούσε δέος σε κάθε αντίπαλο. Όταν η ομάδα τον χρειάστηκε φώναξε παρών προσφέροντας όσα περισσότερα μπορούσε στην ΛΑΜΙΑ κι υπηρέτησε τον σύλλογο σαν προπονητής, γενικός αρχηγός, μέλος διοικήσεων και πρόεδρος!
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Λεωνίδα Γιαννέλου.
Καλό ταξίδι Λεωνίδα!  Θα σε θυμόμαστε πάντα για τις στιγμές ποδοσφαιρικής πανδαισίας που μας προσέφερες, για το ήθος σου και την συνεισφορά σου!                                      

          Για το Δ.Σ.

ο Γεν. Γραμματέας

 

Θανάσης Καραχάλιος
πηγη   http://www.lamiafm1.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου