Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Μπαράζ κινητοποιήσεων από τη Δευτέρα 5/11/2012 - Δείτε αναλυτικά ποιοι απεργούν

Μπαράζ κινητοποιήσεων από τη Δευτέρα - Δείτε αναλυτικά ποιοι απεργούν
Mπαράζ κινητοποιήσεων ξεκινά από τη Δευτέρα ενόψει της ψήφισης των νέων μέτρων. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει 48ωρη απεργία για τις 6 και 7 Νοεμβρίου, οπότε και αναμένεται να παραλύσει η χώρα. Δευτέρα και Τρίτη τραβούν χειρόφρενο και τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα.
Χειρόφρενο τραβούν τα στις 5 και 6 Νοέμβρη τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη δεν θα κυκλοφορήσει κανένας συρμός του Μετρό, των ΗΣΑΠ και του Τραμ, καθώς τα σωματεία της ΣΤΑΣΥ ανακοίνωσαν την πραγματοποίηση επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιών.
Χωρίς ταξί από Δευτέρα όλη η Ελλάδα
Πανελλαδική απεργία για την Τρίτη και την Τετάρτη προκήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ
Για την Τρίτη και την Τετάρτη η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έχουν κηρύξει πανελλαδική απεργία . Σε αυτή θα συμμετάσχουν οι νοσοκομειακοί και οι ιδιώτες ιατροί, οι οδοντίατροι, οι υπάλληλοι των αστικών συγκοινωνιών, των ΕΛΤΑ, των τεχνικών επιχειρήσεων και των μεταφορών, οι ιδιοκτήτες ταξί, οι σιδηροδρομικοί, οι ναυτεργάτες, οι τραπεζικοί υπάλληλοι, οι έμποροι και οι επαγγελματοβιοτέχνες ήδη έχουν ανακοινώσει τη συμμετοχή τους στην απεργία, ενώ και οι ελεγκτές εναέριες κυκλοφορίας θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας την Τρίτη.
Παραλύει η Υγεία
Οι νοσοκομειακοί γιατροί προχωρούν σε τριήμερη απεργία από τις 5 έως και τις 7 Νοεμβρίου, ενώ οι ιδιώτες ιατροί, αλλά και οι οδοντίατροι σε 48ωρη απεργία την Τρίτη και την Τετάρτη.
Στάση εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας
Σε τρίωρη στάση εργασίας την Τρίτη από τις 10.00 έως τις 13.00 προχωρούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, κάτι που εκτιμάται ότι θα προκαλέσει ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων.
Ακινητοποιούνται τα τρένα
Κανένα τρένο δεν θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου και δεν θα υπάρχει σύνδεση του Μετρό με το διεθνές αεροδρόμιο των Αθηνών, καθώς το σιδηροδρομικό δίκτυο πέραν του σταθμού «Δουκίσσης Πλακεντίας» ανήκει στον ΟΣΕ.
Απεργούν και οι υπάλληλοι των ταχυδρομείων
Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών (ΠΟΣΤ) καλεί τα μέλη της σε 48ωρη απεργία, δηλώνοντας την αντίθεσή της «στην ψήφιση των νέων βάρβαρων αντεργατικών και αντικοινωνικών μέτρων» και στην ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ.
Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια
Δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας σύμφωνα με απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΝΟ την Τρίτη και την Τετάρτη.
Ρολά κατεβάζουν οι τράπεζες
Ο κλάδος των τραπεζοϋπαλλήλων θα συμμετέχει στη 48ωρη γενική απεργία και η ΟΤΟΕ με ανακοίνωση καλεί τα μέλη της σε δύο απεργιακές συγκεντρώσεις τόσο την Τρίτη όσο και την Τετάρτη 6 και 7 Νοεμβρίου.
Kλειστά και τα μαγαζιά
Στις απεργιακές κινητοποιήσεις της 6ης και 7ης Νοεμβρίου συμμετέχουν η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) και η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) αντιδρώντας στην επικείμενη ψήφιση των νέων φορολογικών και άλλων μέτρων.

Πηγή:     http://www.iefimerida.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου