Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Π.Ε.Ο ΛΑΜΙΑΣ - ΔΟΜΟΚΟΥ: Νεκρός αστυνομικός στην Καμηλόβρυση


Νεκρός  αστυνομικός στην Καμηλόβρυση!΄Ηταν μόλις 26 χρόνων ο άτυχος αστυνομικός, που βρήκε τραγικό θάνατο λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στην ΠΕΟ Λαμίας -Λάρισας  στο ύψος της πηγής του Αχιλλέα στην Καμηλόβρυση.
Υπηρετούσε στην Αθήνα ως  δικυκλιστής στην ομάδα ΔΙΑΣ. Μετα τις εκλογές πήρε ολιγοήμερη άδεια για να παει στο χωριό του στο Νομό Καρδίτσας.Η μοτοσυκλέτα ήταν  η αδυναμία του γιαυτο και   οταν δημιουργήθ7ηκαν οι ομάδες ΔΙΑΣ ήταν απο τους π΄ρωτους που εκαναν αίτηση να υπηρετήσει εκεί.
Την ώρα που  βρίσκονταν κοντά στην Καμηλόβρυση και  μπροστά σε μια  εκικίνδυνη στροφή η μηχανή  ξέφυγε από την πορεία της. Δεν υπολόγισε πιθανον ο εμπειρος  μοτοσυκλετιστής  αστυνομικός οτι το βρεγμένο  οδόστρωμα θα τον πεταγε έξω...
Απεναντί του με κατεύθυνση την Λαμία έρχονταν ενα μεγάλο βυτιοφόρο μεταφοράς γάλακτος με επικαθήμενο. ΄Ετσι με τη φορά της φυγόκεντρης δύναμης η μηχανή περασε στο αντίθετο ρεύμα κυ7κλοφοριάς και  καρφώθηκε κατω από το βαρύ οχημα. Ο οδηγός του βυτιοφόρου προσπάθησε να αντιδράσει ,να σταματήσει το όχημά του αλλα ηταν πολύ δύσκολο .Ετσι οταν σταμάτησε λιγα μετρα πιο κατω ηταν πολύ αργά , ο νεαρος μοτοσυκλετιστής ειχε χτυπήσει με δύναμη επανω στη βάση του αυτοκινήτου και  στη συνέχεια  παρασύρθηκε από αυτό για 50  περίπου μέτρα.
Ειδοποιήθηκε η τροχαία Λαμίας αλλά και το ΕΚΑΒ ομως οι διασώστες όταν εφτασαν  διαπιστωσαν οτι  ο 26χρονος  ηταν  ήδη νεκρός , είχε χτυπήσει πολύ σοβαρά στο κεφάλι και το στήθος του.

ΠΗΓΗ   http://lamiafm1.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου