Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΒΟΛΟΣ: Πάνω από 2.000 οι παραγγελίες για αλεύρι και πατάτες.





Σε πάνω από 2.000 πολίτες από όλη τη Μαγνησία θα διανεμηθούν σήμερα στο parking απέναντι από το Πανθεσσαλικό Στάδιο αλεύρι και πατάτες από την Εθελοντική Ομάδα Άνωση.
Στον ίδιο χώρο υπάρχουν και τρεις μελοπαραγωγοί από τη Μαγνησία και τη Λαμία, ενώ το πρωί παρατηρήθηκε μικρή καθυστέρηση, λόγω της βροχής και μέχρι να οργανωθεί η γραμματεία.
Όπως ανέφερε ο κ. Π. Τσιρούδης εθελοντής από την Άνωση «σήμερα θα εξυπηρετήσουμε 2.650 πολίτες από όλη τη Μαγνησία. Έχουμε και μαζικές παραγγελίες από χωριά του Πηλίου, καθώς το πρωί το Ανήλιο ήρθε και πήρε 2.500 τόνους αλεύρι το ίδιο η Ξυνόβρυση και Βυζίτσα».
Συνολικά σε 2.650 πολίτες Μαγνησίας θα διατεθούν 26 τόνοι πατάτες, από την Άνω Βροντού Σερρών ποικιλίας «ΑΓΚΡΙΑ» κίτρινη, 17,5 τόνοι αλεύρι σκληρό από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λαμίας και 15,5 τόνοι αλεύρι μαλακό, από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς. Παράλληλα σ το χώρο του parking στο Πανθεσσαλικό βρίσκονται σήμερα και τρεις μελοπαραγωγοί από την Αγριά, τα Χάνια – Δράκεια και το Δομοκό.  
Επίσης, διευκρινίστηκε για όσους δεν έχουν κάνει παραγγελίες ότι, οι πατατοπαραγωγοί έφεραν ακριβώς τα κιλά παραγγελίας, οπότε όποιος δεν έχει παραγγείλει, δε θα μπορεί να προμηθευτεί πατάτες, ενώ στο αλεύρι υπάρχει μικρή διαθεσιμότητα, την οποία μετά τις 2 το μεσημέρι κι εφόσον δεν έχουν έρθει άλλοι να πάρουν τα κιλά της παραγγελίας τους, θα διατεθεί σε όποιον πολίτη δεν έχει παραγγείλει κι επιθυμεί να λάβει.

Να σημειωθεί ότι, την επόμενη βδομάδα, δε θα γίνει κάποια διανομή, καθώς όπως δήλωσε ο κ. Τσιρούδης «Είμαστε σε διαπραγματεύσεις για να βρούμε λάδι καλό και φθηνό. Μας ενδιαφέρει η ποιότητα των προϊόντων που διαπραγματευόμαστε και φέρνουμε και μοιράζουμε σ τους συμπολίτες μας».

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου