Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ο 1ος Ελληνικός Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Πόλη!!!!


Ηχώ της Πόλης - Κωνσταντινούπολη
Στον «αέρα» της Κωνσταντινούπολης εκπέμπει εδώ και λίγες ημέρες το ράδιο «Ηχώ», ο πρώτος Ελληνικός ραδιοφωνικός της Πόλης!
Το Ράδιο «Ηχώ» εκπέμπει μέσω Διαδικτύου και έχει Ελληνική μουσική, δελτία ειδήσεων και ζωντανές εκπομπές αλλά και ειδήσεις που αφορούν τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης.
Η πρωτοβουλία ανήκει στους υπεύθυνους της ομογενειακής εφημερίδας «Ηχώ». Η οποία συμπληρώνει 35 έτη από την έκδοσή της! Ο εκδότης της εφημερίδας Ανδρέας Ρομπόπουλος επισημαίνει ότι ο σταθμός θα εκπέμπει Ελληνική μουσική και μόνο, με λαϊκό πρόγραμμα, ρεμπέτικα τραγούδια και ειδήσεις που αφορούν τον Ελληνισμό της Πόλης.

Η γνωστή συνθέτης Ευανθία Ρεμπούτσικα ήταν την περασμένη εβδομάδα η πρώτη καλεσμένη, στην εκπομπή πρεμιέρας του ραδιοφώνου Απόσπασμα από το έργο της για την ταινία «Πολίτικη Κουζίνα» ...χρησιμοποιείται ως το σήμα του ράδιο «Ηχώ».
«Αυτό που όλοι επιθυμούσαμε αρκετά χρόνια, ένας Ελληνικός ραδιοσταθμός για τον Ελληνισμό της Πόλης, είναι πλέον γεγονός. Χάρη, στην φιλότιμη προσπάθεια μιας μικρής ομάδας ομογενών με όραμα. Και φυσικά τις δυνατότητες που μας παρέχει απλόχερα το διαδίκτυο», αναφέρεται στο εναρκτήριο μήνυμα των συντελεστών του εγχειρήματος.


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου