Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Η Ένωση Αστυνομικών Αττικής κατέλαβε το ΤΕΑΠΑΣΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.


Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, οι συνδικαλιστές του σωματείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, έκαναν πριν λίγη ώρα κατάληψη στα γραφεία του ΤΕΑΠΑΣΑ που βρίσκονται στην οδό Βερανζέρου 48.
Η κατάληψη γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όλα όσα εξυφαίνονται όλο αυτό το
 τελευταίο χρονικό διάστημα σε βάρος του βιοτικού επιπέδου του ένστολου προσωπικού, με τελευταίο χτύπημα το PSI και το αναγκαταστικό "κούρεμα" των ομολόγων του δημοσίου που έχει στην κατοχή του το ΤΕΑΠΑΣΑ.

Έκκληση για μαζική προσέλευση και συμμετοχή στην πρωτοβουλία- κίνηση κατάληψης των γραφείων του ΤΕΑΠΑΣΑ στην οδό Βερανζέρου 48 από νωρίς το πρωί, απηύθυναν πριν από λίγο οι επικεφαλής της Ένωσης Αττικής, οι οποίοι δηλώνουν ότι "πολιορκούνται" πλέον
από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ και κανείς δεν μπορεί να διαβεβαιώσει ή να εγγυηθεί ότι η κατάσταση μπορεί και να εκτραπεί.
Η έκκληση αφορά σε όλο το αστυνομικό προσωπικό, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν, "αξιωματικούς, χαμηλόβαθμους, συνοριακούς φύλακες και ειδικούς φρουρούς, η θ΄λεση των οποίων είναι εδώ για ν' αντισταθούμε και να μάθουμε επιτέλους ποιοι λεηλάτησαν και ποιοι εξακολουθούν να λεηλατούν το μόχθο και τις κρατήσεις όλων αυτών των ετών".



ΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ
ΟΧΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η Ένωσή  μας αντιδρώντας σε όλα αυτά που η Κυβέρνηση απεργάζεται συνεχίζει τον αγώνα της.
Όπως ήδη γνωρίζεται η Κυβέρνηση ετοιμάζεται και για νέες περικοπές αφού η απαίτηση των «φίλων δανειστών» είναι οι μειώσεις στα μισθολογικά 10% έως 20% επιπλέον.
Ήδη μας εξαίρεσαν από την
καταβολή της εκλογικής αποζημίωσης, αλλά εκλογές θέλουν όλοι να κάνουν. Αλήθεια η ΕΛ.ΑΣ δεν θα βρίσκεται σε συνεχή λήψη μέτρων κατά τη διάρκεια τις προεκλογικής περιόδου και κατά τη μέρα – νύχτα των εκλογών. Δεν το γνωρίζουν;

ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Έχουν ανασταλεί οι μισθολογικές προαγωγές, αυξάνονται οι εισφορές στα ταμεία, μείωση του αφορολόγητου στις 5.000 Ευρώ, κατάργηση του επιδόματος συζύγου, αύξηση των κρατήσεων για το ΤΕΑΠΑΣΑ, χορήγηση του εφάπαξ από το ΤΕΑΠΑΣΑ με την συμπλήρωση 31 χρόνων και τέλος δεν μπαίνει!!!

Ουδείς γνωρίζει και το ουδείς είναι πραγματικότητα.
 Τι έχουν απογίνει τα αποθεματικά του ταμείου, που έχουν επενδυθεί, υπάρχουν ομόλογα, σε τι ύψος, θα προχωρήσουν σε κούρεμα άνω του 50%, ποιος αποφασίζει;
Οι ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες καταβάλουν τα από το Νόμο προβλεπόμενα στο Ταμείο; Αν όχι τι έχει κάνει το Ταμείο;
Η Ένωσή μας θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου του Ταμείου, ζητώντας τον καταλογισμό ευθυνών.

Το ΤΕΑΠΑΣΑ ανήκει στους εργαζόμενους και μόνο.
Τα χρήματα είναι δικά μας. ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ!


   
Για το Δ.Σ.
                     - Ο -                                                                                  - Ο -
                 Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας
       ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης                                                ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος




πηγη  http://blokoteam.blogspot.com/

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου