Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Καινοτομία και υψηλή τεχνολογία το 2012 από την International Life!!!!


Καινοτομία, ταχύτητα στις διαδικασίες, αποτελεσματικότερη εσωτερική επικοινωνία και επενδύσεις στην υψηλή τεχνολογία υπόσχεται η International Life και για το 2012. Η εταιρεία, συνεχίζει να επενδύει στο διαδικτυακό σύστημα Intranet “Inlife Web System”, το οποίο έχει αναπτυχθεί από το 2001 και αποτελεί ένα σύστημα μοναδικό για τη λειτουργία του στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Σήμερα, σχεδόν το σύνολο των εργασιών και των συναλλαγών της International Life, σε ποσοστό 95%, εκτελούνται μέσω του συστήματος Inlife Web, ενώ προστίθενται και νέες υπηρεσίες διαρκώς.
Η καινοτομία του Inlife Web System έγκειται στις online υπηρεσίες, στις οποίες περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η τιμολόγηση και η προετοιμασία και αποστολή προσφοράς στον πελάτη, η έκδοση αίτησης, η προβολή και παρακολούθηση όλων των συμβολαίων του πελάτη, η παρακολούθηση της διαδικασίας αποζημίωσης μέσω του ηλεκτρονικού φακέλου ζημιάς, η παρακολούθηση παραγωγής, χαρτοφυλακίου και αμοιβών συνεργατών. Με αυτό τον τρόπο, το Inlife Web απλοποιεί την εργασία των εργαζομένων, προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση των συνεργατών, 24 ώρες το 24ωρο, όπου και αν βρίσκονται. Επίσης, επιτρέπει τη ροή και την αρχειοθέτηση των πληροφοριών, με λιγότερη προσπάθεια και χαμηλότερο κόστος, διασφαλίζοντας ταχύτητα και ποιότητα συναλλαγών. Τέλος, αποτελεί ακόμα ένα βήμα για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών της εταιρείας, εν όψει του Solvency II.
Όπως σημειώνει και ο κ. Φωκίων Μπράβος, Πρόεδρος του Ομίλου International Life «Η International Life αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά εταιρείες στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Χάρη στη διαρκή ανάπτυξη του συστήματος Inlife Web System, έχουμε εξελίξει τις δυνατότητες και τις χρήσεις του, καθιστώντας το ως ένα ουσιαστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την International Life, έναντι των υπολοίπων εταιρειών του κλάδου. Στόχος μας είναι να γίνουμε μια εταιρεία, η οποία δεν θα χρησιμοποιεί καθόλου χαρτί, και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τα αιτήματα των συνεργατών και των πελατών μας, επιταχύνοντας και απλοποιώντας το έργο τους, προς όφελος και των πελατών μας».

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου