Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Θες να γίνεις αστροναύτης; Να η ευκαιρία!!!!


Θες να γίνεις αστροναύτης; Να η ευκαιρία!
Άνεμος αλλαγής φαίνεται ότι πνέει και στη NASA καθώς για πρώτη φορά η αμερικανική Υπηρεσία Διαστήματος ετοίμασε ένα βίντεο για προσελκύσει νέους εργαζομένους και δη επίδοξους αστροναύτες.
Συγκεκριμένα, στο μοντέρνο βίντεο που ετοίμασε η NASA παρουσιάζει στους ενδιαφέρομενους το πως θα είναι η ζωή αν επιλεγούν για να δουλέψουν για αυτήν. Στο βίντεο εμφανίζεται και ο ίδιος ο διοικητής της αμερικάνικης Υπηρεσίας, Charles Bolden, ο οποίος λέει:
«Σας χρειαζόμαστε για να μας βοηθήσετε στον σχεδιασμό της μελλοντικής εξερεύνησης. Ελάτε στη ΝASA. Συμπληρώστε τώρα τις αιτήσεις αν θέλετε να είστε μεταξύ των υποψηφίων που τελικά θα προσληφθούν το 2013. Η εμπειρία της πτήσης στο διάστημα αρχίζει αμέσως τώρα».
Αν ενδιαφέρεστε, σημειώστε ότι ο μισθός ενός εργαζομένου στη NASA ξεκινά από 64.700 και φτάνει τα 140.000 δολάρια το χρόνο, ωστόσο θα πρέπει να έχετε πτυχιο Πανεπιστημίου και κάποια εξειδίκευση. Οι περισσότεροι αστροναύτες έχουν Master και διδακτορικό σε κάποια βασική επιστήμη (Μαθηματικά, Φυσική, Βιολογία) ή στη μηχανολογία...

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου