Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ



Η Γη τρέμει. Οι σειρήνες ηχούν.Το τσουνάμι επιτίθεται και ένας άνδρας καταγράφει κάθε στιγμή, κάθε λεπτό της καταστροφής του περασμένου Μαρτίου. Μέχρι που το νερό παρασέρνει κι εκείνον!

3 Μαρτίου 2011. Η Ιαπωνία συγκλονίζεται από τα 9 Ρίχτερ. Είναι η αρχή μιας βιβλικής καταστροφής. Ένας άνδρας καταγράφει τις στιγμές με την κάμερα του αυτοκινήτου του. Δε θα μπορούσε να ξέρει πως οι στιγμές που κατέγραφε θα γίνονταν ντοκουμέντο.

Τίποτα δεν προμήνυε τι θα επακολουθούσε. Ο καιρός είναι μουντός, οι δρόμοι άδειοι. Ξαφνικά, η γη σείεται. Το αυτοκίνητο κάνει ακόμη μερικά μέτρα και σταματά σε ένα φανάρι. Έχει κι άλλα οχήματα σταματημένα μπροστά.

Ξαφνικά, από τη διασταύρωση φαίνεται το νερό, να παρασέρνει τα πάντα. Το τσουνάμι έχει χτυπήσει την Ιαπωνία. Γρήγορα, κυκλώνει και τα αυτοκίνητα που περιμένουν στο φανάρι. Κάνεις δε μπορεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς γίνεται.

Ούτε ακόμη όταν η στάθμη ανεβαίνει και τα αυτοκίνητα μοιάζουν περισσότερο με καρυδότσουφλα, που πάνε από ‘δω κι από εκεί.

Ίσως το πιο συγκλονιστικό απ’ όλα είναι το τέλος του βίντεο: το αυτοκίνητο του άνδρα που καταγράφει τις στιγμές παρασύρεται και καλύπτεται από το νερό και τα ερείπια.



πηγη  http://www.lamiareport.gr

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου