Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Συνεργασία του oμίλου Σφακιανάκη με την Interamerican


Με γνώμονα τη βέλτιστη ασφαλιστική κάλυψη για τα βαρέα οχήματα που προωθεί στην αγορά, η εταιρεία PANERGON του oμίλου Σφακιανάκη συνήψε αποκλειστική συνεργασία με τηνInteramerican. Πρόκειται για μια συνεργασία που εστιάζει στον πελάτη, μέσα από ένα πρωτοποριακό και προνομιακό πρόγραμμα δωρεάν παροχής οδικής και άμεσης ιατρικής (προσωπικής) βοήθειας τριετούς διάρκειας, σε όλους τους πελάτες που αγοράζουν καινούργια φορτηγά DAF.

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα στηρίζεται στις μοναδικές υποδομές και την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει στην οδική και άμεση ιατρική βοήθεια η Interamerican εδώ και 20 χρόνια ως κορυφαία δύναμη στον κλάδο, σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της PANERGON – από την εισαγωγή και διανομή των προηγμένης τεχνολογίας φορτηγών του ολλανδικού οίκου DAF NV μέχρι την υποστήριξη μετά την πώληση, μέσω των ιδιόκτητων και συνεργαζομένων επισκευαστικών μονάδων.

Οι καλύψεις του προγράμματος ισχύουν στην Ελλάδα και σε 33 ακόμη χώρες της Ευρώπης. Παράλληλα, το ασφαλιστικό πρόγραμμα σε παραλλαγές παρέχεται με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους σε υφιστάμενους αλλά και νέους πελάτες της PANERGON για κάθε τύπο φορτηγού, για χρήση στην Ελλάδα ή και στην Ευρώπη.
Νίκος Κυρακίδης, διευθυντής κλάδου Βαρέων Οχημάτων της PANERGON και Γιώργος Βαλαής, γεν. διευθυντής INTERAMERICAN ΒοήθειαςΣημειώνεται ότι στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας περιλαμβάνονται η επιτόπου επισκευή και εξυπηρέτηση, η μεταφορά σε συνεργείο, η κάλυψη εξόδων μεταφόρτωσης φορτίου, τα έξοδα διαμονής, επιστροφής και αντικατάστασης οδηγού.

Στις υπηρεσίες προσωπικής βοήθειας, καλύπτονται για οδηγό και συνοδηγό ο επαναπατρισμός (διακομιδή με υγειονομικό μέσο μεταφοράς), τα έξοδα νοσοκομειακής περίθαλψης, ενώ παρέχονται και καλύψεις για την περίπτωση αιφνίδιας ασθένειας ή ατυχήματος.

Οι Ν. Κυριακίδης, διευθυντής κλάδου Βαρέων Οχημάτων της PANERGON και Γ. Βαλαής, γεν. διευθυντής της Interamerican Βοήθειας, αναφερόμενοι στη συνεργασία τόνισαν την υψηλή προστιθέμενη αξία στο διατιθέμενο προϊόν, που υπογραμμίζεται από το κύρος και τη φερεγγυότητα των δύο κορυφαίων στον τομέα τους ομίλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εταιρείες PANERGON και Interamerican αποτελούν μέλη του Ελληνο-Ολλανδικού Συνδέσμου.


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου