Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ελάτη Τρικάλων!!!!


Η ΕΛΑΤΗ ΤΩΝ ΕΛΑΤΩΝ
Ελάτη Τρικάλων

Φεύγουμε από την Πύλη με προορισμό την Ελάτη. Κινούμαστε αρχικά δίπλα στον Πορταϊκό ποταμό (τον έχουμε στα δεξιά μας), περνάμε πάνω από τη γέφυρα Κονδύλη και στη συνέχεια τη διασταύρωση για τον οικισμό Κοτρώνι. Από εκεί και πέρα ο δρόμος ανηφορίζει ομαλά και σε 8΄- 9΄ χαλαρής οδήγησης μπαίνουμε στην Ελάτη. Ο δρόμος αυτός συνεχίζει προς το Περτούλι.


Η Ελάτη, έδρα του Δήμου Αιθήκων, είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς του Ν. Τρικάλων. Απέχει 34 χλμ. από τα Τρίκαλα, 252 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη, 354 χλμ. από την Αθήνα, είναι χτισμένη σε υψόμετρο από 880 έως 950 μ. και φυσικά μέσα στα...έλατα. Ακριβώς πάνω από το χωριό δεσπόζει το βουνό Κόζιακας, το οποίο έχει 1.900 μ. υψόμετρο.

Μέχρι το 1955 το χωριό λεγόταν Τύρνα και έκτοτε μετονομάσθηκε σε Ελάτη. Σήμερα στο χωριό κατοικούν μόνιμα περίπου 800 κάτοικοι, οι οποίοι βιοπορίζονται κατά κύριο λόγο από τον τουρισμό και κατά δεύτερο από την κτηνοτροφία και την υλοτομία. Αρκετοί βέβαια είναι συνταξιούχοι.

Η εμπορική κίνηση μοιράζεται κυρίως σε δύο δρόμους. Ο ένας είναι ο κύριος δρόμος που έρχεται από Πύλη και συνεχίζει προς Περτούλι. Ο άλλος είναι κάθετος στον προηγούμενο. Θα τον συναντήσουμε στα αριστερά μας, όπως ανεβαίνουμε από Τρίκαλα 30 μ. πριν το βενζινάδικο. Στη συμβολή των δύο αυτών δρόμων, δεξιά μεν υπάρχει πέτρινη βρύση με παγωμένο νερό, αριστερά δε υπάρχει κάτι σαν πλατεία, ας πούμε, καθώς κανονική πλατεία δεν υπάρχει στην Ελάτη.


Κρεαταγορά "Ο ΠΕΤΡΟΣ - ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ" στην Ελάτη Τρικάλων


Το χωριό τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί τουριστικά πάρα πολύ: όπου και να κοιτάξεις θα δεις δεκάδες ξενοδοχεία και ξενώνες, πολλές ταβέρνες, εστιατόρια και ψητοπωλεία, μπόλικα καφέ μπαρ, μερικά κρεοπωλεία (διάσημο αυτό του Πέτρου Κεχαγιά, στην "πλατεία", στο οποίο κατά την κυνηγετική περίοδο πάντα κρέμεται απ' έξω άφθονο κυνήγι, τηλ. 2434071268), super market, φαρμακείο και κάμποσα καταστήματα ειδών λαϊκής τέχνης και σουβενίρ. Υπάρχει κι ένα βενζινάδικο AVIN, τηλ. 2434071205 (αν ανεβείτε ψηλότερα δεν υπάρχει άλλο στα επόμενα χωριά). Αν χρειαστεί κανείς χρήματα υπάρχει μόνο το υποκατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, τηλ. 2434071724-7.

Μόλις φτάσετε στην Ελάτη (από Πύλη) θα δείτε στα αριστερά σας μια σειρά από ξύλινα ομοιόμορφα κιόσκια. Τα έχει τοποθετήσει ο Δήμος. Εκεί πωλούν (συνήθως ντόπιοι συνταξιούχοι) αποξηραμένα άνθη, αρωματικά βότανα, μέλι, γλυκά του κουταλιού, τραχανά, χυλοπίτες, χύμα τσίπουρο και κρασί της περιοχής.

Αν όμως πρόκειται να ψωνίσετε κάτι παρόμοιο, καλύτερα να πάρετε τον κάθετο δρόμο που λέγαμε πιο πριν, ο οποίος θα σας βγάλει σε 300 μ. στο καταπληκτικό μαγαζάκι Το Λίκνο, όπου ο Άγγελος Σινάνης, με τη βοήθεια της συζύγου του Σμαραγδής Κούλιου, όχι μόνο θα σας βοηθήσει να διαλέξετε ό, τι πιο απίθανο μπορείτε να φανταστείτε αλλά και θα σας κατατοπίσει σχετικά για τις εκδρομές σας στα πέριξ, καθώς αγαπάει τον τόπο του, ταξιδεύει συχνά (ιδίως σε 2 τροχούς) και μάλιστα έχει εκδώσει και σχετικά βιβλία (εξαιρετικό το "Ασπροπόταμος - Ελάτη - Περτούλι").

Αν θελήσετε κάποιο αντικείμενο ξυλόγλυπτο και χειροποίητο αναζητήστε τον εκθεσιακό χώρο με τα "Ξυλόγλυπτα του Άγγελου Πατσιατζή", ενός πραγματικού καλλιτέχνη από το γειτονικό Βροντερό, ο οποίος με ζήλο και μεράκι δημιουργεί καταπληκτικά έργα τέχνης με βάση βέβαια το ξύλο. Πολλές από τις δημιουργίες του κοσμούν ξενώνες και ταβέρνες της περιοχής.


Από την Ελάτη μπορείτε να συνεχίσετε προς Περτούλι: στα 3 χλμ. συναντάτε διασταύρωση που σας οδηγεί αριστερά (μέσω σύντομου και καλοπατημένου χωματόδρομου) προς το γραφικό οικισμό Βλάχα, κυριολεκτικά μέσα στα έλατα. Αν όμως συνεχίσετε στην άσφαλτο, σε 500 μ. περνάτε την ταβέρνα Ανώγι. Από κει θέλετε ακόμη 4,5 χλμ. για το χιονοδρομικό κέντρο στα Περτουλιώτικα Λιβάδια. Άλλη λύση για βόλτα στα πέριξ είναι να πάρουμε το δρόμο που περνάει μπροστά από το "Λίκνο" και να συνεχίσουμε προς τα χωριά Βροντερό, Ξυλοχώρι και Καλόγηροι.

ΦΑΓΗΤΟ

Κλέφτικο στην ταβέρνα Ανώγι

ΕΛΑΤΗ
Ταβέρνα Ανώγι, τηλ. 2434071761. Βρίσκεται 3,5 χλμ. από την Ελάτη, στο δρόμο για το Περτούλι. Κατά τη γνώμη μας το πιο αξιόλογο εστιατόριο στην περιοχή και με άνετο πάρκινγκ.

Ταβέρνα Πανσέλοινος, τηλ. 2434071850. Στον κάθετο δρόμο. Έχει και αυτό πολύ καλή κουζίνα και μεγάλη κάβα κρασιού.


Ταβέρνα Χριστίνα Λαγού, τηλ. 2434071237. Απλό καλό ταβερνάκι με ρουστικάτο ντεκόρ.

Ταβέρνα Ευτυχία, τηλ. 243071290. Παλιά ψησταριά με σούβλες κλπ. που την προτιμούν τα γκρουπ επειδή έχει μεγάλη αίθουσα.

Ταβέρνα Το Στέκι, τηλ. 243071204. Απλή παλιά ταβέρνα της Ελάτης.

Ταβέρνα Παπαναστασίου, τηλ. 2434071150. Πρόσφατα ανακαινισμένη, στον κάθετο δρόμο.

Ταβέρνα Τα Κανάβια, τηλ. 2434071201. Γίδα βραστή, φασολάδα, μοσχαροκεφαλή κλπ.


Ταβέρνα Γιάννης, τηλ. 2434071254. Χοιρινό πρασοσέλινο, κουνέλι λεμονάτο, κόκορας κρασάτος κλπ.


Ταβέρνα Αμβροσία Νέκταρ, τηλ. 2434071671. Καινούρια ταβέρνα στην Ελάτη.

Ταβερνείον οινομαγειρείον Καλαμαράς, τηλ. 2434071080. Δίπλα στο κρεοπωλείο του Πέτρου.

Εστιατόριο Δειπνοσοφιστής, τηλ. 2434071080. Ανήκει κι αυτό στο Στέφανο Καλαμαρά και λειτουργεί στο υπόγειο του προηγούμενου οινομαγειρείου με βαριά διακόσμηση και ανάλογες τιμές.


Ψησταριά Δημήτρης Λαγός, τηλ. 2434071223. Όλα στη σούβλα: κεμπάπ, κοκορέτσι κλπ.


Ταβέρνα Η Φωλιά των Κυνηγών, τηλ. 2434071062. Βρίσκεται έξω από την Ελάτη, κατεβαίνοντας προς Πύλη στα δεξιά.


ΒΛΑΧΑ
Εστιατόριο Φιλωνίδα, τηλ. 2434071630. Βρίσκεται στη Βλάχα, στο Δασοχώρι Ο Μύθος. Μαγειρεύει από κόκορα κρασάτο και χοιρινό με πορτοκάλι μέχρι αγριογούρουνο με δαμάσκηνα και ελάφι με μήλα.


Ταβέρνα Η Βλάχα, τηλ. 2434071890. Κυνήγια, πίτες και ψητά της ώρας.


ΚΑΛΟΓΗΡΟΙ
Μεζεδοπωλείο Έντεκα, τηλ. 2434071651.  Τσιπουράκι ντόπιο με μεζεδάκια.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Ξενοδοχείο Παπαναστασίου
ΕΛΑΤΗ
Ξενώνας Το Λιγκέρι. Διαθέτει 13 δωμάτια δίκλινα, τρίκλινα ή σουίτες. Τα 6 από αυτά έχουν και τζάκι. Όλα έχουν αυτόνομη θέρμανση, TV, mini bar, ξύλινα ταβάνια και μπαλκόνι. Οι σουίτες εκτός από το τζάκι έχουν και χαμάμ. Το πλούσιο πρωινό που επιμελείται η κα Έφη σεβίρεται σε μπουφέ στο ευρύχωρο καθιστικό του ισογείου. Στο υπόγειο υπάρχει και κλειστό parking με θερμαινόμενη ράμπα. Μείναμε εδώ τον Οκτώβριο του 2001 στο δωμάτιο Νο 26 τρία άτομα προς 25.000 δρχ. (73,37 €) με πρωινό. Δείτε και εδώ.

Αρχοντικό Τσιμπώνη. Αποτελείται από 10 δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα καθώς και 1 σουίτα, όλα με αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, υδρομασάζ, TV, mini bar, internet και μπαλκόνι. Στο καθιστικό του ισογείου σερβίρεται το πρωινό και στο υπόγειο υπάρχει και κλειστό parking με θερμαινόμενη ράμπα. Δείτε και εδώ αλλά και εδώ.

Ξενοδοχείο Γιαμάνδες. Υπάρχουν 15 standard δωμάτια με αυτόνομη θέρμανση, TV, NOVA, mini bar και (σε μερικά) τζάκι. Επίσης 2 junior σουίτες που έχουν επί πλέον και σαλονάκι με τζάκι αλλά και μπανιέρα με τζακούζι υδρομασάζ. Στους κοινόχρηστους χώρους περιλαμβάνονται το σαλόνι της υποδοχής, ο παιδότοπος, το γυμναστήριο και το τμήμα spa με υδρομασάζ, σάουνα, χαμάμ και υπηρεσίες μασάζ. Δείτε και εδώ.

Ξενοδοχείο Παπαναστασίου. Από τα παλαιότερα ξενοδοχεία της Ελάτης, το οποίο όμως ανακαινίσθηκε εκ βάθρων. Έχει 11 δίκλινα (τα 5 με τζάκι), 3 σοφίτες, 3 σουίτες με τζάκι και υδρομασάζ και 9 τετράκλινες μεζονέτες. Όλα με αυτόνομη θέρμανση, TV, NOVA και μπαλκόνι. Λειτουργεί εστιατόριο, καφέ μπαρ και εξωτερική πισίνα για το καλοκαίρι. Μείναμε εδώ τον Αύγουστο του 1992 στο δωμάτιο Νο 12 δύο άτομα προς 7.000 δρχ. (20,54 €) χωρίς πρωινό. Δείτε και εδώ.

Ξενοδοχείο Μικρή Άρκτος

Ενοικ. Διαμερίσματα Ευήλιον. Υπάρχουν 6 διαμερίσματα με αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, A/C, TV και κουζίνα. Στο ισόγειο βρίσκεται μία μεγάλη αίθουσα με σαλόνι και τζάκι. Παρέχεται και room service.

Ξενοδοχείο Κόκκινος Βράχος. Διαθέτει 8 δίκλινα, 3 τρίκλινα, 1 μονόκλινο και 2 σουίτες, όλα με αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, TV, DVD, internet, mini bar και μπαλκόνι. Στο ισόγειο υπάρχει μια μεγάλη αίθουσα με σαλόνι, τζάκι, TV 52'', NOVA και καφέ μπαρ όπου σερβίρεται το πρωινό. Στο υπόγειο κλειστό parking. Δείτε και εδώ αλλά και εδώ.

Ξενοδοχείο Καταφύγιο. Βρίσκεται σχετικά ψηλά, μέσα στα έλατα. Αποτελείται από 10 δωμάτια με κεντρική θέρμανση, τηλεόραση και μπαλκόνι. Το πρωινό σερβίρεται στο καθιστικό με το τζάκι. Δείτε καιεδώ αλλά και εδώ.

Ξενώνας Λόχμη. Έχει 8 δωμάτια με αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, TV, mini bar και δωρεάν internet. Στο χώρο της υποδοχής προσφέρεται πλούσιο πρωινό.

Ξενώνας Φρετζάτο

Ξενοδοχείο Μικρή Άρκτος. Αποτελείται από 12 δωμάτια που διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, ψυγείο και TV, ενώ 3 δωμάτια έχουν επί πλέον και υδρομασάζ. Το πρωινό μπορεί να σερβιριστεί και στο δωμάτιο. Δείτε και εδώ αλλά και εδώ.

Ξενοδοχείο Κόζιακας. Υπάρχουν σουίτες με αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, τηλεόραση και υδρομασάζ (prive jacuzzi) αλλά και σοφίτες σε πιο ρουστίκ ύφος. Δείτε και εδώ.

Τα Πέτρινα της Ελάτης. Πρόκειται για 2 δωμάτια, 2 μεζονέτες και 4 αυτόνομες πέτρινες κατοικίες, όλα με αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, κουζίνα, TV και μπαλκόνι. Δείτε και εδώ.

Ξενώνας Φρετζάτο. Διαθέτει 10 δωμάτια με αυτόνομη θέρμανση, TV, κουζίνα και mini bar. Τα πέντε από τα δέκα δωμάτια έχουν και τζάκι. Δείτε και εδώ αλλά και εδώ.

Ξενοδοχείο Δρυάδες

Ξενοδοχείο Δρυάδες. Αποτελείται από 20 δωμάτια, τα οποία έχουν τζάκι, TV, NOVA και internet. Το πρωινό δερβίρεται σε μπουφέ στην αίθουσα του ισογείου.

Ξενώνας 4 Εποχές. Διαθέτει 7 δωμάτια με αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, mini bar, TV 32", NOVA, DVD, CD mp3 και καφετιέρα, ενώ υπάρχουν και 2 δωμάτια με χαμάμ και υδρομασάζ. Δείτε και εδώ.

Ενοικ. Δωμάτια Ευθύμιος Αγνάτος. Υπάρχουν 5 δωμάτια με κουζίνα και τηλεόραση. Τα 3 από τα 5 έχουν και τζάκι.

Ξενώνας Το Γρέκι. Δωμάτια και διαμερίσματα με κουζίνα, τζάκι και τηλεόραση, κοντά στην πλατεία.


Ξενοδοχείο Ορεάδες

Ξενοδοχείο Ορεάδες. Αποτελείται από 14 δωμάτια, που έχουν αυτόνομη θέρμανση, TV, mini bar και internet. Τα περισσότερα έχουν και τζάκι. Λειτουργεί παιδότοπος και σάλα με τζάκι και καφέ μπαρ. Δείτε καιεδώ αλλά και εδώ.

Ξενώνας Μιχαήλ Elati Resort. Υπάρχουν 7 δωμάτια με θέρμανση, κουζίνα και TV, ενώ τα περισσότερα έχουν και τζάκι.

Ξενώνας Κρύπτη. Έχει 8 δωμάτια (τα μισά έχουν και τζάκι) με mini bar, TV, internet και μπαλκόνι. Υπάρχει υπόγειο parking, σάουνα και γυμναστήριο. Δείτε και εδώ.

Ξενοδοχείο Μπάκου. Διαθέτει 10 δωμάτια (δίκλινα ή τρίκλινα), όλα με αυτόνομη θέρμανση, ψυγείο, τζάκι, TV και internet.

Ξενώνας Κερκέτιον

Ξενώνας Κερκέτιον. Γνωστός και ως "Τηλέμαχος". Δωμάτια και σοφίτες σε έναν ή δύο χώρους, με θέρμανση, τζάκι και TV. Κάποια έχουν και κουζίνα.


Ξενώνας Ευαγγελία Μπρίζη. Διαθέτει 9 δωμάτια με αυτόνομη θέρμανση, τηλεόραση και τζάκι, ενώ υπάρχει και 1 σουίτα που έχει επί πλέον και υδρομασάζ. Δείτε και εδώ.

Ενοικ. Δωμάτια Βασίλης Μπρίζης. Αποτελείται από 5 δίκλινα και 5 διαμερίσματα με κεντρική θέρμανση, τζάκι, κουζίνα και τηλεόραση. 

Ξενώνας Γιατάκι. Υπάρχουν 10 δωμάτια με αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, κουζίνα, τραπεζαρία, τηλεόραση και μπαλκόνι.


Ξύλινα φινλανδικά σπίτια Πανόραμα. Διαθέτουν τζάκι, κουζίνα και βεράντες μπρος - πίσω. Δείτε και εδώ αλλά και εδώ.

Ξενοδοχείο Μπάκου

Ξενώνας Ζάχος. Ενοικιάζονται δωμάτια (τα δύο με τζάκι) και σουίτες με καθιστικό και τζάκι.

Chalet Χρισταντώνη. Πέτρινο συγκρότημα με διαμερίσματα που διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, σαλονάκι με τζάκι, κουζίνα με ψυγείο και τραπεζαρία, TV και μπαλκόνι. Κάποια έχουν και υδρομασάζ. 

Ενοικ. Δωμάτια Καλλιόπη Λαγού. Αποτελείται από 5 διαμερίσματα (το 1 με τζάκι) με κεντρική θέρμανση και TV. Έχει και μία μεγάλη σοφίτα, η οποία έχει 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, κουζίνα, σαλόνι με τζάκι και TV. Επίσης και ένα ισόγειο διαμέρισμα με 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και κουζίνα.


Ξενώνας Ευτυχία. Υπάρχουν 9 δωμάτια (τα 3 με τζάκι), όλα με κεντρική θέρμανση, τηλεόραση, ψυγείο και μπαλκόνι.


Ενοικ. Δωμάτια Αγλαΐα Τσακλαγκάνου. Τηλ. 2434071637.


Ξενώνας Κρούπη


Ξενώνας Κρούπη Στεφανία. Διαθέτει 7 δίκλινα (τα 5 με τζάκι), 4 τρίκλινα (το 1 με τζάκι), 1 δίχωρο τετράκλινο και 2 πεντάκλινα διαμερίσματα (το 1 με καθιστικό και τζάκι), όλα όμως με αυτόνομη θέρμανση, τηλεόραση, ψυγείο και μπαλκόνι. Δείτε και εδώ.


Το πατρικό του Θόδωρα. Πέτρινη ανεξάρτητη δυώροφη μονοκατοικία που ενοικιάζεται ολόκληρη. Στο ισόγειο καθιστικό με τζάκι, κουζίνα και μπάνιο. Επάνω 3 υπνοδωμάτια και ένα ακόμη μπάνιο. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 8 άτομα.

Ξενώνας Έλατος. Καινούριος ξενώνας που έχει 7 δωμάτια με αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, TV, mini bar και μπαλκόνι. Σερβίρεται πρωινό σε μπουφέ.

Ενοικ. Διαμερίσματα Κώστας Λαγός. Δωμάτια με αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, κουζίνα και τηλεόραση. Δείτε και εδώ.

Ενοικ. Δωμάτια Αρμονία (Στεφανία Πλακιά). Τηλ. 2434071213. Έχουν κεντρική θέρμανση και τηλεόραση.

Αρχοντικό Τσιμπώνη

Ενοικ. Δωμάτια Ευάγγελος Θεοδώρου. Είναι εξοπλισμένα με αυτόνομη θέρμανση, κουζίνα και TV. Τα 3 από τα 7 δωμάτια διαθέτουν και τζάκι, ενώ στο κοινόχρηστο καθιστικό υπάρχει σαλόνι με τζάκι και επιτραπέζια παιχνίδια.

Ενοικ. Διαμερίσματα Χρήστος Σακκάς. Τηλ. 2434071024 και 2431035168.

Ενοικ. Δωμάτια Ελισάβετ Μπρίζη. Τηλ. 2434071439.

Ενοικ. Δωμάτια Άννα Σακελάρη. Τηλ. 2434071029 και 2434075086.

Ενοικ. Δωμάτια Στεφανία Καλαμαρά. Τηλ. 2434071275.

Ξύλινες Κατοικίες Mountain Inn

Ενοικ. Διαμέρισμα Ευάγγελος Ράπτης και Λίτσα Τζάλλα. Τηλ. 2434071283. Λειτουργεί από Σεπτέμβριο μέχρι Μάιο. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα με 2 δίκλινα, 1 μπάνιο, κουζίνα, καθιστικό και TV.

Ενοικ. Δωμάτια Γιάννης Σίμος. Τηλ. 2434071185.

Ενοικ. Δωμάτια Μαρία Λαγού. Τηλ. 2434071438.

Ενοικ. Δωμάτια Ηλίας Καραγιώργος. Τηλ. 2431084056.

Ενοικ. Διαμερίσματα Σκαπέτης. Αποτελείται από 4 τρίχωρα τετράκλινα διαμερίσματα με αυτόνομη θέρμανση, κουζίνα και TV. Τζάκι υπάρχει στο σαλόνι της κοινόχρηστης σοφίτας.

Ξύλινα σπιτάκια Δασοχώρι Ο Μύθος

ΒΛΑΧΑ
Ξύλινα σπιτάκια Δασοχώρι Ο Μύθος. Όμορφο συγκρότημα μέσα στα έλατα. Υπάρχουν 12 ανεξάρτητα δυώροφα ξύλινα σπιτάκια. Κάτω κουζίνα, ψυγείο, καθιστικό με καναπέ που γίνεται διπλό κρεβάτι, τζάκι και TV αλλά και μπάνιο με καμπίνα υδρομασάζ και μουσική. Πάνω (στη σοφίτα) ένα διπλό κρεβάτι κι ένα μπαλκονάκι. Θέρμανση από ηλεκτρικά σώματα. Λειτουργεί εστιατόριο σε ξεχωριστό ξύλινο σαλέ. Τιμές λογικές, από 80 € έως 130 € ανάλογα την εποχή και τον αριθμό των ατόμων. Δείτε και εδώ.

Ξύλινες κατοικίες Mountain Inn. Κι άλλο συγκρότημα με 5 δυώροφα ξύλινα σπιτάκια μέσα στα έλατα. Διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, κουζίνα, TV, internet, Hi Fi CD, εξωτερική ψησταριά μπάρμπεκιου και εξωτερικό τζακούζι υδρομασάζ. Πωλούνται (ή ενοικιάζονται αλλά τουλάχιστον για 3 μήνες!). Δείτε και εδώ αλλά και εδώ.

Εξοχική κατοικία Η Βλάχα. Πέτρινη μεζονέτα, μέσα στο δάσος, που ενοικιάζεται ολόκληρη. Κάτω υπάρχει κουζίνα, σαλόνι με τζάκι και 1 μπάνιο. Πάνω 3 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο. Έχει θέρμανση και τηλεόραση και μπορεί να φιλοξενήσει 6 άτομα.

Ξενώνας Κοτρώνι


ΚΟΤΡΩΝΙ
Ξενώνας Κοτρώνι. Λειτουργεί από το Μάιο του 2011. Διαθέτει 6 δωμάτια με αυτόνομη θέρμανση, καθιστικό με σαλονάκι, τζάκι και TV, ψυγείο και ιδιωτικό μπαλκονάκι με ατέλειωτη θέα.


Ξενώνας Ομπράβα. Αποτελείται κι αυτός από 6 δωμάτια, που διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, TV και A/C. Τα 2 έχουν τζάκι και τα 4 έχουν καμπίνα υδρομασάζ. Επίσης υπάρχει και 1 σουίτα, η οποία έχει επί πλέον και κουζίνα με τραπεζαρία και σαλόνι με τζάκι και μπάνιο με υδρομασάζ. Υπάρχει κλειστό υπόγειο parking.


ΒΡΟΝΤΕΡΟ
Αρχοντικό Χριστοδούλου. Τηλ. 2434071771.


Ενοικ. Δωμάτια Έλενα Λεμονή. Τηλ. 2434071878. Υπάρχουν 2 δίκλινα και 1 τετράκλινο με κεντρική θέρμανση, κουζίνα και TV.


ΚΑΛΟΓΗΡΟΙ
Ξενώνας Δημόκριτος. Τηλ. 2434071891. Διαθέτει 16 δωμάτια.


Ενοικ. Δωμάτια Σαρακατσάνος (Κώστας Ζάμπρας). Τηλ. 2434071385. Με αυτόνομη θέρμανση και TV.


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου