Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΔΟΜΟΚΟΣ: Μεγάλη νίκη της Μούτας Δομοκού επί του Α.Σ.Ε. Μπούκαλη στη Λαμία!!!!


Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Α.Σ. Μούτα Δομοκού στον αγώνα μπάσκετ της Β΄ΕΣΚΑΣΕ που έγινε το απόγευμα στη Λαμία, με σκορ 69-73 επί του «Α.Σ. Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη».


Η ομάδα της Μούτας Δομοκού μπήκε δυνατά στο παρκέ και έφτασε να προηγείται ακόμη και με είκοσι πόντους (!)  επί των γηπεδούχων που δεν φάνηκε ότι μπορούν να αντιδράσουν. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με την μεγάλη διαφορά των 16 πόντων.


Ενώ το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν στο ίδιο μοτίβο, στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν καθώς στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του Α.Σ. Μούτα Δομοκού μπήκε μουδιασμένα στο γήπεδο με αποτέλεσμα τη συρρίκνωση της διαφοράς.
Στο κρίσιμο τέταρτο, τελευταίο δεκάλεπτο, το ματς ήταν  για γερά νεύρα καθώς οι δύο ομάδες πήγαιναν στον πόντο.
Όμως το αχτύπητο δίδυμο Τσουκαλαδέλη – Κασιδόπουλου «μίλησε» και «έγραψε» για μια ακόμη φορά  φέρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα και πάλι στο Δομοκό και τους παίχτες της ομάδας να δίνουν για μια ακόμη φορά τα «διαπιστευτήριά» τους με τη νίκη και τελικό σκορ 69-73.


Το κλειστό του «Α.Σ. Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη» ήταν γεμάτο, με την πλειοψηφία των φιλάθλων της Μούτας Δομοκού που συνεχίζουν να εμψυχώνουν την ομάδα και στα εκτός έδρας παιχνίδια.


Επόμενη αγωνιστική την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 18.00΄ στο κλειστό Γυμναστήριο του Δομοκού, όπου θα έχουμε την ανάδειξη του «Πρωταθλητή Χειμώνα» καθώς αναμετρόνται οι δυο πρωτοπόροι Α.Σ. Μούτα Δομοκού και «ΚΙΝΟΣ Λιβανατών» στο ντέρμπι κορυφής της Β΄ κατηγορίας ΕΣΚΑΣΕ.

Δημήτρης Β. Καρέλης
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου