Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

EURO 2012: Τα ζευγάρια των μπαράζ για το Euro 2012.


Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι αναμετρήσεις που θα γίνουν για τα μπαράζ του Euro 2012.
Η κληρωτίδα δεν μας απογοήτευσε αφού φρόντισε να βγάλει "ζευγάρια" στα οποία δεν υπάρχει φαβορί.
Αρχικά η αντίπαλός μας στον όμιλο των προκριματικών Κροατία, θα αναμετρηθεί με την Τουρκία, για μια θέση στα τελικά του Euro 2012. Οι ομάδες είναι ίδιας δυναμικότητας και το πρώτο ματς στην Τουρκία θα είναι κρίσιμο για τη "Χρβάτσκα", η οποία θέλει να κρατήσει το μηδέν, και να μεταφέρει την υπόθεση-πρόκριση, στην έδρα της.
Η σκληροτράχηλη Βοσνία κληρώθηκε με την Πορτογαλία, η οποία είναι σε αναζήτηση προπονητή ενόψει μπαράζ και Euro. Οι Βόσνιοι έχουν δείξει επανειλημμένα ότι είναι ομάδα από γερό μέταλλο, ενώ από την άλλη, οι Πορτογάλοι διαθέτουν πλούσιο ρόστερ το οποίο έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.
Η Τσεχία θα προσπαθήσει να μπει στα τελικά του Euro 2012 αλλά πρώτα θα πρέπει να πετάξει εκτός, το Μαυροβούνιο. Αν μη τι άλλο δύσκολη η αποστολή των Τσέχων που θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα δυνατή, που διεκδικεί την διάκριση χωρίς να έχει τίποτα να χάσει.
Τέλος, η Εσθονία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ιρλανδία, η οποία μοιάζει να είναι το φαβορί για πρόκριση. Το πρώτο ματς θα γίνει στην Εσθονία, και αν οι Ιρλανδοί καταφέρουν να φύγουν με μηδέν παθητικό από το εκτός έδρας ματς, θα έχουν σίγουρα το πάνω χέρι για την πρόκριση στο Δουβλίνο.
Το διήμερο 11-12 Νοεμβρίου θα γίνουν οι πρώτοι αγώνες ενώ στις 15 του ίδιου μήνα οι επαναληπτικοί. Οι ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί είναι οι Πολωνία, Ουκρανία, Ισπανία, Γερμανία, Ρωσία, Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία, Ελλάδα, Αγγλία, Δανία και η Σουηδία.
Τέλος, η κλήρωση των ομίλων θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου στο Κίεβο της Ουκρανίας.


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου