Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Παγκόσμια ανάκληση 1,6 εκατ. Sony Bravia!!!!

Sony_Bravia

Σε παγκόσμια ανάκληση 1,6 εκατομμυρίων
 τηλεοράσεων τεχνολογίας LCD της σειράς Bravia προχωράει η Sony, μετά από 11 αναφορές κατόχων της, ότι οι συσκευές βγάζουν καπνούς ή/και ότι μέρη αυτών έχουν λιώσει λόγω ελαττωματικών επιμέρους ανταλλακτικών.
Αυτό αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο αξιωματούχο της κολοσσιαίας ιαπωνικής εταιρείας. Το σύνολο των 11 περιστατικών που αναφέρθηκαν στη Sony από κατόχους τηλεοράσεων Bravia συνέβησαν στην Ιαπωνία, όμως τα ελαττωματικά ανταλλακτικά που περιέχονται σε αυτές ενδέχεται να επηρεάσουν τηλεοπτικές συσκευές Sony σε ολόκληρο τον κόσμο, σύμφωνα με ανακοινωθέν της εταιρείας.
Πάντως, από τα προβλήματα, μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή ζημιές σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τις ίδιες τις τηλεοπτικές συσκευές.
Οι επηρεαζόμενες τηλεοράσεις Sony Bravia που ανακαλούνται, κατασκευάστηκαν το 2007 ή το 2008 και πωλήθηκαν κυρίως στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, αν και κάποιες πωλήθηκαν στην Ιαπωνία και άλλες χώρες του κόσμου. Η εταιρεία θα ειδοποιήσει για την ενέργεια ανάκλησης μέσω οδηγιών στην ιστο-σελίδα της, αλλά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), προφανώς, για τις περιπτώσεις στις οποίες διαθέτει τέτοια στοιχεία των πελατών της.
Πηγή: Reuters
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου